Donald Glover är enligt uppgift klar för en roll som både skådespelare och producent i en kommande “Spider-Man”-film om skurken Hypno-Hustler, rapporterar The Hollywood Reporter.

Än så länge har inget manus färdigställts, men tanken är att Myles Murphy (som är son till Eddie Murphy) ska skriva manuset för Sony Pictures. Ingen regissör är heller utvald för projektet som beskrivs som en spinoff.

Hypno-Hustler kunde först synas i 1978 års “Peter Parker, the Spectacular Spider-Man” nummer 24 och skapades av Bill Mantlo och Frank Springer. Enligt Variety kommer själva Spider-Man inte att synas i den kommande filmen.

Glover är ingen nykomling i “Spider-Man”-världen. 2015 gjorde han rösten åt Miles Morales/Spider-Man i Disney XD-serien “Ultimate Spider-Man” och 2017 kund han ses i en liten roll i “Spider-Man: Homecoming” jämte Tom Holland, Michael Keaton, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow och Zendaya med flera. Skådespelaren och rapparen är också aktuell med den kommande Amazon Prime-serien “Mr. and Mrs. Smith” där han både skådespelar och agerar exekutiv producent.

Foto: Ibra Ake/Marvel/RCA Records

6412e4b25c415800cc0e8973