62ecc92f37b61a70cf0bee62
62f21b521d7541908e0e0022
Se de första bilderna från filmatiseringen av “Assassin’s Creed” – svenske Matias Varela i en av rollerna


 

 

Skådespelaren Michael Fassbender fortsätter att göra framträdanden i stora titlar; nyligen i Steve Jobs-biografin “Steve Jobs” men även i det kommande filmatiserade Shakespeare-dramat “Macbeth”. “X-Men”-stjärnan är nu även aktuell i kommande filmversionen av succé-TV-spelet “Assassin’s Creed” där han gästas av namn som Marion Cotillard och Jeremy Irons. Även den svenske skådespelaren Martin Valera kommer, lite förvånansvärt, att göra ett framträdande i filmen där han spelar mördare. “Snabba Cash”-stjärnan säger följande om sin roll i en telefonintervju med Aftonbladet:

 

“Den har varit väldigt betydelsefull, har man visat att man klarar en sådan här stor produktion en gång så kan det bli mer. Just nu rullar det på men jag jobbar gärna mer i Sverige också. Jag känner mig överhuvudtaget så tacksam över den position jag har hamnat i nu, det är verkligen ett privilegium att få träffa så många duktiga yrkesmänniskor. Det dräller ju av Oscarsvinnare här.”

 

 

 

“Assasin’s Creed” är handlingen om lönnmördaren Callum Lynchs uppdrag och resor i anfadern Aguilars minnen från renässansen där han både tränas och upptäcker att han är en ättling till ett lönnmördar-syndikat. Spelserien är ett av världens mest välkända och framgångsrika med upp till 73 miljoner sålda exemplar fram till år 2014. I augusti släppte skaparna bakom spelet Ubisoft, de första bilderna till det kommandeaction/äventyrsdramat.

 

 

Ett preliminärt premiärdatum är satt den 21:a december 2016.

 

 

Se de första filmsekvenserna av “Assassin’s Creed” nedan:

 

 

 

// Blerim MehmetiPublicerat:
RedaktionenNULL