Mark Wahlbergs “Infinite” får exklusiv Sverige-premiär på Paramount+


Av “Training Day”-regissören Antoine Fuqua.

 

 

Kort efter USA-premiären kan Paramount+ nu meddela att Paramount Pictures “Infinite” med Mark Wahlberg i huvudrollen kommer exklusivt till streamingtjänsten den 11 augusti. Filmen är för närvarande den mest visade filmen hittills på Paramount+ i USA.

 

“Infinite” beskrivs som en högoktanig och visuellt slående sci-fi-actionfilm om reinkarnation där Evan McCauley (Mark Wahlberg) måste använda minnen och färdigheter från sitt tidigare liv för att rädda framtiden. Utöver Wahlberg medverkar även Chiwetel Ejiofor (“12 Years a Slave”), Sophie Cookson (“Kingsman”), Jason Mantzoukas (“The Good Place”), Rupert Friend (“Hitman: Agent 47”) samt Liz Carr, Toby Jones och Dylan O’Brien.

 

Filmen bygger på boken “The Reincarnationist Papers”, av D. Eric Maikranz och är regisserad av “Training Day”-regissören Antoine Fuqua. Läs om handlingen nedan:

 

“Evan McCauley (Mark Wahlberg) hemsöks av minnen från platser han aldrig har besökt och färdigheter han aldrig lärt sig. Självmedicinerad och på gränsen till nervsammanbrott får han kontakt med en hemlig grupp som kallar sig ”The Infinites” som avslöjar att hans minnen kan vara verkliga – men att det är minnen från tidigare liv. ”The Infinites” är utvalda att återfödas med minnen och kunskap som samlats under århundraden för att skydda mänskligheten. Med hemligheter begravda i sitt eget förflutna måste Evan nu gräva i sina minnen för att rädda mänskligheten från Bathurst (Chiwetel Ejiofor) som försöker avsluta allt liv på jorden för att stoppa det han ser som en förbannelse, en oändlig cykel av reinkarnation.”

 

Se trailern nedan!

 

 

 

 

Foto: Paramount Pictures

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL