Se första trailern här!

Den kultförklarade filmskaparen Quentin Tarantino är snart tillbaka med sin nionde långfilm som snabbt blivit både omtalad och efterlängtad. Förutom att det går att hitta stora namn i rollistan så som Leonardo DiCaprio och Brad Pitt så är handlingen baserad på de brutala händelser ägde rum under 1960-talet i USA när Mansonfamiljen satte skräck i ett helt land.

Många filmatiseringar, dokumentärer och böcker har baserats på morden och den beryktade sektledaren Charles Manson men aldrig ur samma vinkel som Tarantinos kommande “Once Upon a Time in Hollywood”. Handling ska enligt påståenden kretsa kring karaktärer runtom i Los Angeles sommaren 1969, däribland Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), en före detta stjärna i en western-tv-serie, och hans stuntman Cliff Booth (Brad Pitt). Ett stort fokus sägs också läggas på ett av mordoffren Sharon Tate (som spelas av Margot Robbie).

“Once Upon a Time in Hollywood” har amerikansk biopremiär den 26:e juli och förväntas gå upp på svenska biografer den 9:e augusti. Alldeles nyss släpptes den första trailern för filmen som går att se nedan!