Två kända kvinnliga artister är klara för Paul Thomas Andersons kommande film. Teyana Taylor och Alana Haim (från bandet Haim) läggs till rollistan som redan består av namn som Leonardo DiCaprio, Regina Hall och Sean Penn.

Detta blir första gången som Taylor jobbar med Anderson, medan Haim återförenas med regissören efter att ha spelat huvudrollen i 2021 års trefaldigt Oscars-nominerade dramakomedi “Licorice Pizza”. Än så länge vet vi inte mycket om handlingen i den kommande filmen, men enligt Complex ska även Wood Harris (“Winning Time”, “Creed III”) och JunglePussy/Shayna McHayle (“The Perfect Find”, “Random Acts of Flyness”) synas i rullen som får premiär under 2025.

Taylor, som valde att lägga musikkarriären på hyllan 2020, har sedan dess avancerat snabbt och effektivt i sin karriär som skådespelerska. Dels genom att spela huvudrollen i hyllade dramat “A Thousand and One” och genom roller i storfilmer som “The Book of Clarence” och nyversionen av “White Men Can’t Jump”.

Framöver ska hon dessutom spela mot Ben Affleck i indie-filmen “The Smack” och porträttera legendaren Dionne Warwick i en film om sångerskans liv.

Foto: Focus Features