I samband med premiären av säsong två.

Lagom till att den andra säsongen av “Power Book III: Raising Kanan” fått premiär via STARZPLAY och Viaplay, igår söndag, står det nu klart att serien förnyas med en tredje säsong.

Den tredje serien i “Power”-universumet, utspelar sig under 1990-talet och berättar historien Kanan Stark, en av fansens favoritkaraktärer. Säsongen handlar om hur Kanans mamma, som hänsynslöst driver familjens drogimperium, introducerar honom för den kriminella världen. I huvudrollen som Kanan spelar MeKai Curtis och Tony® Awards-vinnaren Patina Miller (“Into The Woods”, “Madam Secretary”) spelar hans mor Raquel “Raq” Thomas.

– Våra passionerade och lojala fans har länge väntat på den andra säsongen av “Raising Kanan” där vi ser den fortsatta förvandlingen av Kanan Stark, från en ung och naiv tonåring till den hänsynslösa, no-nonsense karaktär vi känner igen och älskar. Och vi är väldigt glada över att trappa upp med ännu en säsong med denna otroliga cast som leds av Patina och MeKai, säger Kathryn Busby, President, Original Programming, STARZ.

Förutom Miller och Curtis ingår även Omar Epps (“House”, “Love and Basketball”), London Brown (“Ballers”), Malcolm Mays (“Them”, “Snowfall”), Hailey Kilgore (“Amazing Stories”), Joey Bada$$ (“Two Distant Strangers”), Shanley Caswell (“The Conjuring”) och Antonio Ortiz (“High Fidelity”, “The Sinner”) i rollistan.

Den andra säsongen, såväl som den kommande tredje, går att se via STARZPLAY-appen för prenumeranter eller via Viaplays innehåll för de som är kunder där. Vad gäller Joey Bada$$ så återvänder han även till Stockholm med ett nytt album i vinter.

Foto: Starz Entertainment/Cara Howe