62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Klart för biopremiär av “Jag är Zlatan” – se första trailern här! 

 

Nästan exakt tio år efter att Zlatan Ibrahimovic och David Lagercrantz gav ut boken “Jag är Zlatan” kommer nu filmen med samma namn. Den sistnämnda står bakom manus tillsammans med Jakob Beckman, medan Jens Sjögren agerar regissör. Filmen får biopremiär den 10 september och nu släpps även en första trailer.

 

I trailern får vi för första gången se skådespelarna Dominic Andersson Bajraktati, som spelar den unge Zlatan (11-13 år), och Granit Rushiti som spelar den lite äldre Zlatan (17-23 år), i action. Vi får också se en ung Zlatan göra sina första finter i FBK Balkan, få besök av polisen i sitt barndomshem, hamna i bråk med lagkompisar i Malmö FF – och få sitt genombrott i den stora fotbollsvärlden.

 

– Zlatan har blivit ”larger than life” men vi kommer tillbaka till den här sårbara och utsatta killen som inte blir sedd och får stånga sig in. Jag tycker det är jävligt häftigt att se nu när han är så kunglig, att förstå hur utsatt han var och hur nära det var att han gick en annan väg över till kriminaliteten. Det var nära att han inte togs in i ett lag, han togs in för att någon såg honom och för att han kämpade så inåt helvete, säger David Lagercrantz, till SportExpressen.

 

Se trailern nedan och invänta mer info kring premiären i september.

 

 

 

 

Foto: Zlatan Parfums

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL