5f2d30fa05d9010e180815f2
Kid Cudi spelar in film med Zoë Kravitz


Hintar om “Man on the Moon III”.

 

“Indicud”-rapparen Kid Cudi har visat prov på sin skådespelartalang då han de senaste åren haft roller i filmer och TV-serier som “Brooklyn Nine-Nine”, “How To Make It In America” och “Scorpion”. Det senaste året i en lite mer seriös roll som bilföraren Benny i streetrace-dramat “Need for Speed”. Han har även en roll i kommande komedidramat “Entourage” men även det aktuella kriminaldramat “Vincent-N-Roxxy”.

 

Filmen har ännu inte fått något releasedatum, men är enligt Cudder färdiginspelad där han tillsammans med rockmogulen Lenny Kravitz dotter Zoë som innehar en av rollerna, la upp en bild via sin Twitter.

 

Ännu är det oklart hur stor roll Cudi kommer att ha i filmen, men enligt IMDb rör det sig om åtminstone de fem främsta rollerna. I övriga roller finner vi namn som Emile Hirsch (Into the Wild), Zoey Deutch (Vampire Academy) och Emory Cohen (The Gambler). Detta innebär att rapparen tar ett ännu större kliv in i filmbranschen, i väntan på den mytomspunna uppföljaren “Man on the Moon III” som förväntas släppas någon gång under året, något han hintat om nyligen på sin Twitter.

 

// Blerim Mehmeti

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL