60361bd489c0ae51e83f60c2
Joy M’Batha gör skådespelardebut i “Tunna blå linjen”


Lyssna på singeln “En Sekund” från soundtracket.

 

 

UPDATE 29/1:

 

För en vecka sedan skrev vi om Joy M’Bathas skådespelardebut i hyllade SVT-serien “Tunna blå linjen”. Nu släpps låten “En Sekund”, som finns med på soundtracket och markerar ett numera sällsynt singelsläpp av sångerskan och rapparen. Här hör vi henne sjunga med en stor portion hjärta med en tydlig skånsk dialekt.

 

– “En Sekund” handlar om hur precis allt kan förändras på ett ögonblick. Att livet kan vändas upp och ner utan att man hunnit tänka efter eller förbereda sig. Sen står man där och måste hantera något man inte har sett komma. För livet är som en nöjespark man tvingats in på. Vissa av karusellerna är roliga, andra ger en dödsångest och är extremt skrämmande. Men man överlever och kommer ut starkare och visare på andra sidan, säger JOY i ett pressutskick.

 

Lyssna på “En Sekund” nedan och se serien via SVT Play.

 

 

 

 

Ursprunglig artikel publicerad 22/1 2021

 

Joy M’Batha har sedan tidigare varit känd som rappare, men de senaste åren har hon släppt sparsamt med musik. Nu får vi dock se mer av artisten då hon gör skådespelardebut i den nya SVT-serien “Tunna blå linjen” som fick premiär i början av veckan.

 

I serien spelar hon rollen som en kvinna som skäller ut en polis utanför en nattklubb i Malmö, staden som Joy kommer ifrån och som serien utspelar sig i. I samband med rollen har hon även gjort en låt till serien som släpps nästa fredag, titulerad “En sekund”.

 

I en intervju med Nöjesguiden berättar Joy M’Batha mer om skådespelardrömmen och kommande debutalbum.

 

– Jag och Irya Gmeyner, som har producerat låten och gjort musiken till hela serien, jobbar på mitt första album. Det är riktigt spännande. Men det går saktare än jag hade hoppats på grund av corona och att jag bor i Köpenhamn och hon är i Lund och Stockholm, berättar hon bland annat i intervjun.

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Joy Exotic (@joymbatha)

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Joy Exotic (@joymbatha)

 

 

Foto: Elisabeth Eibye

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL