Sedan den brittiske stjärnskådespelaren Tom Hardy hoppat av storsatsningen “Suicide Squad”, har det i media cirkulerat olika kända namn om vem ersättaren kan komma att bli. Nu verkar det enligt tidningen The Wrap, vara klart att svenske Joel Kinnaman kommer att inneha rollen som elitsoldaten Rick Flagg.

Kinnaman rapporteras vara i förhandlingarnas slutskede med Warner Bros. som sägs vilja anlita stjärnan efter att ha fått upp ögonen för hans insatser i actionfilmen “Robocop” men även i Netflix succéserie, “The Killing”. Detta skulle innebära att han ingår i en stjärnspäckad rollista i form av Jared Leto, Will Smith, Cara Delevigne, Margot Robbie och Jai Courtney. Det blir även ett stort lyft för Snabba Cash-stjärnan då karaktären Rick Flagg är ledaren av “Suicide Squad”.

Inspelningarna sägs sätta i gång redan i april och man vill färdigställa castingen i tid för att förhindra ytterligare förseningar. “Suicide Squad” förväntas ha premiär sommaren 2016 och kommer att regisseras av David Ayer, som tidigare gjort filmer som “Fury”, “Training Day” och “The Fast and the Furious”.

// Blerim Mehmeti

65ba07add7a32f7b0a037f23