6284dbc5b422e7360a0da4a2
Jay-Z och Beyoncé närvarar på filmfestivals-premiär av “The Harder They Fall”


Där den förstnämnda agerar exekutiv producent.

 

 

I slutet av september bjöd Netflix på en ny trailer för det efterlängtade westerndramat “The Harder They Fall”, med Jonathan Majors, Idris Elba, Regina King, LaKeith Stanfield och Zazie Beetz i rollerna.

 

I klippet från den Jeymes Samuel-regisserade filmen fick vi dessutom höra ett klipp från en ny låt med Jay-Z och Kid Cudi, som av ihärdiga fans tidigare blivit omnämnd med titeln “Guns Go Bang”. Jay-Z är också krediterad som exekutiv producent för filmen, något Kingsize skrev om redan 2019.

 

Inför premiären på amerikanska biografer denna månad, med Netflix-release den 3 november, besökte just Jay-Z premiären av filmen på BFI London Film Festival tillsammans med Beyoncé igår. Den senare har postat en rad bilder på sociala medier, både från röda mattan och vägen dit.

 

 

 

 

På plats fanns även Kareem “Biggs” Burke, som många säkerligen känner till som en av grundarna av Roc-A-Fella tillsammans med Jay-Z och Dame Dash. Via @biggsburke går en rad klipp från eventet att se via Stories.

 

Handlingen i “The Harder They Fall” kretsar kring den laglöse Nat Love (spelad av Jonathan Majors), som får reda på att hans ärkerival Rufus Buck (spelad av Elba) ska bli frisläppt från fängelset. Av den anledningen samlar han ihop ett gäng för att leta upp honom och utkräva hämnd.

 

Se trailern nedan om ni missat!

 

 

 

 

Foto: @beyonce

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL