Jadakiss, Cam’ron och Fivio Foreign får roller i hiphopdramat “Queens”


Lyssna även på första låten från serien med bl.a Brandy och Eve!

 

 

Allt sedan nyheten om det kommande hiphopdramat “Queens” kom tidigare i år har förväntningarna på serien höjs kontinuerligt. ABC-serien kommer att ledas av artistveteranerna Brandy och Eve samt “Power”-skådisen Naturi Naughton och Nadine Velazquez som tillsammans spelar en tidigare världskänd rapgrupp vid namn Nasty Bitches. Efter att ha splittrats och skiljts åt, återförenas dem senare i 40-årsåldern och bestämmer sig för att ta sig tillbaka till toppen.

 

Inför premiären som bara är några veckor bort kommer nu fler intressanta nyheter. Utöver Brandy och Eve kommer vi även få se rapparna Jadakiss, Cam’ron och Fivio Foreign som alla fått roller i serien enligt HipHopDX.

 

 

 

 

Enligt uppgifterna kommer Jadakiss och Fivio synas först i det femte avsnittet i obekräftade roller, medan Cam’ron får en återkommande roll som en rappare som gästat en av kvinnogruppens största hits. Än så länge finns inte mer information än så, så vi får helt enkelt vänta och se vad de har för relation till Nasty Bitches-medlemmarna Xplicit Lyrics, Professor Sex, Da Thrill och Butter Pecan.

 

Idag släpps också den första singeln från serien, betitlad “Nasty Girl”, där de fyra artisterna/skådespelarna själva står för musiken med produktion av bland andra Swizz Beatz.

 

 

 

 

Nyligen släpptes även den första trailern för serien som går att se nedan. “Queens” får premiär den 19 oktober i USA, men det är än så länge oklart om den kommer att plockas upp i Sverige.

 

 

 

 

 

 

Foto: @brandy / ABC

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL