Den svenska gruppen Hov1, bestående av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och Axel Liljefors, har sedan genombrottet 2017 firat stora framgångar med sin musik. Nu kommer nyheten att gruppen lanserar en biofilm, som dokumenterar gruppens extensiva turné under sommaren 2023. Hov1 spelade i 27 städer under sin slutsålda turné i somras och blev för tredje gången i sin karriär den mest streamade artisten i Sverige 2023.

Filmen är ett samarbete med regissören Henrik Hanson och Iréne Lindblad, VD på SF Studios kommenterar lanseringen:

“Vi är mycket glada över att kunna ta ut ett av våra mest populära band på bio där vi hoppas kunna locka många fans som vill återuppleva denna oförglömliga konsert eller få möjlighet att se den för första gången.”

I ett uttalande säger Hov1:

”Hov1 Forever kommer att finnas kvar när vi inte längre finns här. Så vad som än händer, gör den oss till Hov1 för evigt. Och vi hoppas att den kan ge våra fans lika mycket hopp och kärlek som dom ger till oss varje dag. Tack till varenda en som lyssnar, bryr sig och sjunger med oss på våra konserter. Den här filmen tillhör er och dig mer än oss”

Filmen “Hov1 Forever” kommer att visas på svenska biografer den 4-14 januari 2024. Biobiljetter till “Hov1 Forever” släpps den 20 december kl. 20.00 och finns här.

Foto: Alex Josefsson