Premiär den 4:e augusti 2016 – med Joel Kinnaman i huvudroll.

Efter veckor av spekulationer om hur superskurkarna i kommande actiondramat “Suicide Squad” kommer att se ut, har regissören David Ayer äntligen gett fansen något att glädjas över tills dess att filmen har premiär nästa år den 4:e augusti. Under måndagen släppte han tre nya bilder på karaktärerna genom sitt Twitter-konto.

På gruppbilden finner vi bland annat Will Smith som Deadshot, Margot Robbie som Harley Quinn, Jai Courtney som Captain Boomerang och Joel Kinnaman som ledaren Rick Flagg. Noterbart är att Jared Letos Joker inte är med i bilden, vilket gör att “Batman”-skurken anses vara gruppens måltavla.

Tidigare har det bekräftats att rapparen Common kommer att inneha en roll i filmen, men även Jesse Eisenberg, känd för sin roll som Facebook-grundaren Mark Zuckerberg i “The Social Network”, sägs spela “Superman”-antagonisten Lex Luthor. Nyliga rapporter hävdar även att Ben Affleck kommer att göra en cameo som superhjälten Batman. Han är för närvarande aktuell i kommande “Batman v Superman: Dawn of Justice” som utspelar sig i samma universum som “Suicide Squad” och kommer att ha premiär den 6:e maj 2016.

Task Force X, även kallad för “Suicide Squad”.

Will Smiths “Deadshot”:

Jared Letos “Joker”:

// Blerim Mehmeti