62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Eve får huvudroll i nya hiphop-dramat “Queens”


Jämsides “Power”-stjärnan Naturi Naughton.

 

 

Nu står det klart att Eve gör comeback i tv-rutan. Enligt Deadline är den forne rapparen klar för en huvudroll i ett nytt hiphop-drama med titeln “Queens”, där hon spelar jämsides “Power”-skådisen Naturi Naughton.

 

Serien är skriven av Zahir McGhee och kretsar kring fyra kvinnor i 40-årsåldern som återförenas efter att ha varit en framträdande grupp inom genren under 90-talet. Eve ska enligt Deadline spela Brianna, en medlem i gruppen som startades av Naughtons karaktär Jill/Da Thrill.

 

Varken Eve eller Naughton lär ha svårt att leva sig in i sina roller, då den senare var en del av den populära men problemtyngda gruppen 3LW. De lyckades bland annat sälja platina och inspirera den Disney-skapade gruppen, och filmerna om, Cheetah Girls innan de splittrades 2007. Eve å sin sida, var som bekant den framstående kvinnan i legendariska Ruff Ryders och har sålt närmare fem miljoner album världen över.

 

Naughton blev senare känd för sin roll som Tasha St. Patrick i 50 Cents “Power”, medan Eve hade en egen sitcom mellan 2002 och 2006. Hon har även synts i filmer som “XXX” och “Barbershop” innan hon landade en roll i talk showen “The Talk”, där hon agerade medvärd i tre år.

 

 

Foto: Mika Photography/Wikimedia Commons

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL