62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Se Cam’ron plocka fram sin rosa päls för ny video med Brandy och Eve


 

 

Har ni saknat att se Cam’ron i sin ikoniska rosa päls? Då är det er turdag. I en ny video för ABC-serien “Queens” får vi återigen se Harlem-rapparen i den välbekanta utstyrseln, vid sidan av både Brandy och Eve. De två sistnämnda spelar som bekant två av huvudrollerna i serien tillsammans med Naturi Naughton och Nadine Velazquez, där originalmusiken från serien (skapad av Swizz Beatz) släpps med videos allt eftersom.

 

Just denna gång handlar det om låten “Heart of Queens”, som vi får se framföras i serien och i videon nedan. Cam’ron gjorde sin debut i seriens förra avsnitt, där han spelar en rappare som tidigare samarbetat med gruppen bestående av tjejerna – och som uppenbarligen haft en flirt med Brandys karaktär.

 

Inför sin medverkan har Cam’ron och Brandy även lagt upp flera videos där de skojar runt för att bygga en hype kring serien och utveckla deras kemi framför kameran.

 

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av @mr_camron

 

 

Sedan tidigare står det klart att även Jadakiss och Fivio Foreign kommer att synas i den första säsongen som just nu pågår i USA. Se även tidigare klipp, bland annat en cypher där Brandy rappar, här.

 

 

 

 

Foto: ABC

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL