Star Wars-serien "The Mandalorian" kommer finnas tillgänglig för streaming.

Efter att TV-kanalen och streamingplattformen Disney+ lanserats i USA och andra regioner står det nu klart att detta expanderas till ytterligare i åtta länder i västra och norra Europa. Den 15:e september finns tjänsten tillgänglig i Sverige. Priset i Sverige blir 69 kronor i månaden, eller 689 kronor för en årsprenumeration.

På Disney+ kommer det gå att se material från Disney, Pixar, Marvel, Star Wars och National Geographic. Tjänsten kommer dessutom att innehålla originalproduktioner, inklusive långfilmer, serier, dokumentärer och kortfilmer, skapade exklusivt för tjänsten. I samband med lanseringen kommer prenumeranter att få tillgång till den kritikerhyllade Star Wars-serien ”The Mandalorian”, med musik av svenske Ludwig Göransson.

Vid lansering kommer Disney+ att finnas tillgänglig på de flesta mobiler och TV-enheter, inklusive spelkonsoler, mediaspelare och smarta TV-apparater. Tittarna kommer att få tillgång till en högkvalitativ upplevelse utan reklam med möjlighet att strömma på upp till fyra enheter samtidigt. Disney+ erbjuder också obegränsad nedladdning på upp till tio olika enheter. Abonnenter får personliga rekommendationer och kan skapa upp till sju olika profiler. Möjligheten finns också för föräldrar att göra barnprofiler med ett enklare gränssnitt och barnvänligt innehåll.

För mer information Disneyplus.com.