62429f791c0bfc1aba6ef852
Brandy gör Eve och Naturi Naughton sällskap i kommande hiphop-serien “Queens”


 

 

Förra veckan stod det klart att Eve gör comeback i tv-rutan, då hon är klar för en huvudroll i ett nytt hiphop-drama med titeln “Queens”. I serien ska hon spela jämsides “Power”-skådisen Naturi Naughton. Serien ska handla om fyra kvinnor i 40-årsåldern som återförenas efter att ha varit en framträdande grupp inom genren under 90-talet. Eve ska enligt Deadline spela Brianna, en medlem i gruppen som startades av Naughtons karaktär Jill/Da Thrill.

 

 

Nu står det klart att den prisade och hyllade r&b-sångerskan Brandy även får en roll i serien, skriver Deadline. Brandy ska gestalta rollfiguren och rapparen “Xplicit Lyrics”, som var en av medlemmarna i den fiktiva hiphop-gruppen som manuset kretsar kring. Brandy ska även bidra med musik till seriens soundtrack.

 

I dagsläget finns inget spikat premiärdatum för serien. Det är även oklart om ABC-serien kommer till någon streamingtjänst tillgänglig i Sverige.

 

 

Under helgen var det även 20 år sedan Eve släppte det multiplatina-säljande albumet “Scorpion”, med hitlåtar som “Who’s That Girl” och “Let Me Blow Ya Mind”. Se och lyssna nedan!

 

 

 

 

 

 



Publicerat:
Redaktionen



NULL