62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
Se ny trailer för “EA SPORTS NHL 21” – Alex Ovechkin på omslaget


 

 

Hockeyspelet “EA SPORTS NHL 21” frontas i år av av Washington Capitals storstjärna Alexander Ovechkin. Årets upplaga av spelserien erbjuder en uppdaterade Be A Pro-upplevelse, ett utökat kreativt gameplay och det nya Hockey Ultimate Team (HUT)-läget RUSH. I spelet finns ett flertal nyheter enligt nedan:

 

Be A Pro mode – verkligare än någonsin

Nya uppdaterade Be A Pro förstärker spellägets narrativ och känsla av autenticitet, vilket ger spelare möjligheten att leva livet som en NHL-stjärna – både på och vid sidan av isen.

 

 

Gameplay – smartare, snabbare, flashigare.

Gameplay i NHL 21 har blivit smartare, snabbare och än mer flashigt med innovativa rörelser och förbättringar i både det offensiva och det defensiva spelet. Spelare har fler valmöjligheter än någonsin tidigare för att ta kontroll över matchen och implementera sin spelstil för att manövrera ut motståndaren.

 

 

HUT RUSH – Kom igång enkelt

Årets upplaga tar HUT, spelläget som gör det möjligt för spelare att skapa sina drömkedjor av NHL-spelare, NHL-alumner och NHL-ikoner och spela online, till nästa nivå med HUT RUSH. HUT RUSH är en förenklad version av HUT som låter spelare komma in spelläget snabbt, rada upp prestationer och låsa upp belöningar.

 

 

World of CHEL – Lås upp belöningar i fyra olika tävlingslägen

Nya Ranked Season tillåter spelare att lira i fyra olika tävlingslägen, ONES, THREES, Drop-In eller Clubs, för att få belöningar och spela i det helt nya EASHL Club Finals.

 

 

“EA SPORTS NHL 21” släpps 16:e oktober 2020 till Xbox One och PlayStation 4.

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL