62429f791c0bfc1aba6ef852
Kolla ny actionfylld video med Big Boi & B.o.B. “Double Or Nothing”


Atlanta-duon teamar upp för ledmotivet till tv-spelet “Army of TWO™ The Devil’s Cartel”.

 

 

Kommande tv-spelet “Army of TWO™ The Devil’s Cartel” släpps den 28:e mars och är ett minst sagt actionspäckat äventyr. Nu släpper EA en färsk musikvideo med Atlanta-rapparna Big Boi & B.o.B. som framför spelets musikaliska ledmotiv “Double Or Nothing”. Kolla videon nedan:

 

 

 

 

Idag finns även en spelbar demoversion av ”Army of Two The Devil’s Cartel” kommer finnas ute för nedladdning för både Playstation Network och Xbox LIVE.

 

”I demoversionen tar spelarna rollen som legosoldaterna Alpha och Bravo och ger sig ut på ett uppdrag där de ska frita en kidnappad politiker och samtidigt stävja ytterligare en gisslansituation. Från bottenvåningen av det farliga droglabbet till taket på en skyskrapa infiltrerar Alpha och Bravo kartellens högkvarter och kämpar sig fram genom horder av dödsföraktande kartellmedlemmar för att klara både uppdrag och livhank. Med livet i varandras händer måste den dynamiska duon dela på sig. En spelare tar sig an fienden ansikte mot ansikte medan den andra beger sig upp i luften för att bemanna helikopterns mini-gun och ge skyddseld. Med episka explosioner, massiv förstörelse och den helt nya Overkill-funktionen kommer spelarna att få uppleva adrenalinpumpande och handsvettsframkallande action redan innan spelet släpps den 28 mars.”

 Publicerat:
RedaktionenNULL