5f2d30fa05d9010e180815f2
Kolla in senaste trailern för “Final Fantasy Type-0 HD”


HD-version av publikfavorit med skolelever mot megamonster.  

 

 

“Final Fantasy Type-0 HD” kastar spelare rakt in i det krigshärjade landet Orience. Kolla in trailern och få reda på de hetaste stridsteknikerna och nyheterna!

 

Ta kontroll över tolv elever från Class Zero och äg upp både människor och monster. Utnyttja specialtajmade attacker och gör biff av saken. Via klasskamraternas unika vapen blir spelupplevelsen rik och omväxlande. Desto mer du strider och samlar erfarenhet, desto fler färdigheter låser du upp.  Använd fallna fienders phantoma, en sorts laddning, till din fördel. Phantoma kan användas mot andra fienden och även för att levla.

 

 

Förutom vapen finns det såklart magiska färdigheter att förfina till perfektion. De tre typerna av offensiv magi är eld-, blixt- och isattacker. När det mest går fel  går det alltid att utföra en Triad Maneuver som kombinerar tre elevers råstyrka för att dela ut läskigt mycket skada. Om ena foten redan är i graven och du har tagit ditt näst sista andetag finns det bara en sak att göra: offra ditt liv. Genom att offra ditt liv kallas nämligen ett spelbart allierat monster in som kallas för Eidolan. Då tas striden till en ny nivå och det är då det gäller att kriga tills tummarna blöder.

 

 

 

Kolla in trailern nedan:

 

 

“Final Fantasy Type-0 HD” släpps till: Playstation 4, Xbox One
Utvecklare: Square Enix 1st Production Department, HexaDrive
Utgivare: Square Enix
Release i Europa: 20:e Mars 2015

 

 

//Robin Herzog

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL