Batman Arkham Knight S
“Batman: Arkham Knight” – Gotham blöder


Spelserien är framme vid den explosiva finalen.

 

 

“Batman: Arkham Knight” utspelar sig efter 2011 års “Batman: Arkham City”. Jokern är död och Gotham City har aldrig varit säkrare, men det pyr ett starkt hat mot Batman bland de andra superskurkarna. De kriminella vill ha sin del av kakan nu när det finns ett maktvakuum efter Jokern. Skurkarna stampar med sina fötter, de kan inte låta Batman eller Gotham vara. Till slut rinner bägaren över. Scarecrow tar spetsen och förenar andra bovar som Two-Face, Harley Quinn, The Riddler och Pingvinen för att förinta Batman en gång för alla.

 

 

Hemstaden Gotham är återigen under attack och den här gången är staden större än någonsin. För första gången i serien är the Batmobile körbar. Bilen som är skottsäker, kan fjärrstyras, hoppa och skjuta missiler är i princip en gigantisk schweizisk armékniv som är gjord för att ta en ur knipor. Vidare kommer Batman att kunna glidflyga som aldrig förut, the Grapnel Gun har modifierats, stridssystemet har pimpats rejält och motståndarna har många nya överraskningar att ställa till sattyg med.

 

Allt har maxats i “Batman: Arkham Knight”, det är trots allt slutet på serien och en milstolpe i DC-hjältens historia. Stadens framtid hänger i en sista skör tråd och det är upp till spelaren att bli den hjälte som Gotham behöver just nu.

 

 

Se trailern nedan:

 

 


“Batman: Arkham Knight” släpps till: Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
Utvecklare: Rocksteady Studios
Utgivare: Warner Bros. Games
Release: 2:a Juni 2015

 

 

//Robin HerzogPublicerat:
RedaktionenNULL