62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Thomas Gylling rapporterar #2 – podcast om grill/BBQ, kryssningar + hiphop, soca & afrogrooves


gylling-uncle-eric-S

 

 

Thomas Gylling tog in världen i våra vardagsrum med TV och radioprogram som ”Rytmdoktorn” i P3 och ”Tropicopop” och ”Mosquito” i SVT. Det var alltså här man kunde se och höra t ex Hip Hop, Dancehall och världens klubbmusik under -80, -90 och -00 talet. Nya grooves och rytmer år 2014 och 2015 tar många gånger avstamp från just de adresser som Thomas presenterat. Hans blandning går inte att ta miste på och hans energi och utblick blir då och då en självklar del av Kingsizemagazine. Du kan räkna med allt från klubbreportage och Hip Hop historia till tropiskt röj och digitala vykort.

 

 

 

Här kommer Thomas Gyllings rapport #2 i form av en podcast. Eric Malm ( Uncle Eric ) och Thomas snackar om grillning och BBQ året om, samt kommer också in på den nya kryssningstrenden och fördelen med en bred musiksmak.

 

 

Lyssna via iTunes här!

 

 

Den heter BLUE, den helt nya micken som skulle prövas vid höstens första radioinspelning. Den är stor som en handgranat och med ett ljud som tar rösten till en ny nivå, ja om man gurglat, hackat tänder och skrivit lite grundmanus förstås … ! Efter ett halvt liv i radiostudios med program som “Rytmdoktorn” och smått otroliga ”Pang Pang Krokodil” då vi kunde sända svart musik i alla former på primetime i P3 så kittlar det förstås att ge sig in i Podcastdjungeln och släppa en och annan mix och kommentar. Micken funkar som en bomb och min gäst Uncle Eric ( En av europas bästa tropical/urban DJ´s )
hittade ut ur höstmörkret på två röda sekunder. Här får du fakta om fördelarna med Barbeque året om. Du får också en djupanalys av den rådande kryssningstrenden och lite annat som kan få en släpig vardag att lyfta och ta fart mot något positivt.

Lyssna, höj volymen och droppa gärna en kommentar . hälsar thomas

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL