5ddd479890586538a7456db3
Snoh-Aalegra-Ugh-S
Snoh Aalegra redo med nytt album och kommer till Sverige


 

 

Redan som nioåring skrev Snoh Aalegra sin allra första låt och har sedan dess skapat sig en framgångsrik artistkarriär i USA. Uppvuxen i Stockholm skrev hon vid 14 års ålder skivkontrakt med ett majorbolag och har de senaste åren bott i Los Angeles där hon finslipat sitt låtskrivande och gått från klarhet till musikalisk klarhet på såväl singlar som features. I fjol gästade hon bl.a. Boogies lysande album och väntas även medverka på Games sista skiva “Born To Rap”.

 

Nu står det klart att Snoh Aalegra kommer till Sverige för en spelning på Nalen i Stockholm den 13:e september. Efter att ha släppt debutalbumet “Feels” 2017 är hon då också högaktuell med nya albumet “Ugh”, som bekräftas komma den 16:e augusti. Inför har hon släppt tre singlar, varav den purfärska “Find Someone Like You” går att lyssna på nedan.

 

Förutom Sverige kommer Aalegra även göra spelningar i Amsterdam, Paris och London. Biljettsläpp till konserten i Sverige är torsdag 20:e juni klockan 10.00. Läs även intervju med Snoh Aalegra från Kingsize Magazine nr 2 2018 här.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL