5f2d30fa05d9010e180815f2
Kingsize Magazine nr 2 2018 finns nu att läsa online!


 

 

I början av mars gjorde Kingsize Magazine återkomst som papperstidning med Norrlandskollektivet Random Bastards på förstasidan.
I det andra numret 2018 gjordes det plats för både Sveriges just nu största hiphopstjärna, Jireel, samt vår alldeles egna r&b-drottning, Cherrie, på varsitt omslag. Jireel är både aktuell med det emotsedda debutalbumet “18” och egna turnén “ARTONRUSCHEN” samt en ny klädkollektion tillsammans med Carlings. Även Cherrie är ute på sommarturné och släppte i fredags uppföljaren till det hyllade debutalbumet “Sherihan” i form av nya “Araweelo”.

 

I tidningen finns även artiklar/intervjuer om och med Sverige-aktuella Eminem, Rapsody, Majid Jordan, DVSN, ALX, Keya, Snoh Aalegra, Parham, Ambra Succi och John Beijer samt en stor Queensize-special och en VM-special med John Guidetti där han bjuder på egen spellista från Sveriges omklädningsrum. Självklart finns även mode/streetwear, dans, recensioner, TV, Data/TV-spel, Kingsizeklassiker och nya Kingsizelistan (där vi listar de 30 bästa låtarna just nu).

 

Nya Kingsize Magazine är numera en gratistidning och distribueras i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kingsize Magazine återfinns på flertalet platser där Nöjesguiden finns, se den fullständiga listan HÄR! Nästa nummer av Kingsize Magazine kommer ut i september månad.

 

 

 

Läs Kingsize Magazine nr 2 2018 online nedan!

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL