5ebe5f2072aaf323604db793
Aki-2019-LS
Aki avslöjar gäster på kommande album


 

 

Veteranen Aki släppte i slutet av förra året den populära låten “Säg nånting” och följde senare upp med en vers på uppmärksammade “Cashen”-remixen. I samband med släppen har han hintat om att ett album ska vara på gång och nu får vi ännu en indikation på att det faktiskt kan komma snart.

 

Under gårdagen åkte han till Chile, men passade också på att svara på frågor från fans via Instagram. På frågan om vilka som gästar hans album svarade han rakt och ärligt efter att ha påpekat “ok ska gola för den här spanska ölen var fett stark”. Namnen han radade upp var N, Ivory, Fille, Blen och Labyrint-kollegorna Jacco och Dajanko.

 

Vi fick även ett intressant svar till om albumet som väntas få titeln “Skokartongen”. När ett fan frågade när skivan släpps och hur många låtar det skulle bli svarade Aki:

 

“10 låtar 2 redan släppa, själarna går upp och säg nånting, men på skivan kommer det va en dj @salla_salazar_tsb remix på beaten till säg nånting. Kan jag få ta denna stund o bigga up marafakking DJ SALLA!!!!!”

 

Åtta nya spår på “Skokartongen” alltså. Nu återstår bara frågan om NÄR skivan kommer.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL