Zlatan Ibrahimović och Samsung Norden inleder samarbete med ”What’s next?”-koncept


 

 

Zlatan Ibrahimović fortsätter att göra intressanta drag utanför fotbollsplanen och ingår idag ett nytt samarbete med Samsung Norden under konceptnamnet “What’s next?”. Med detta vill Samsung Norden och Zlatan inspirera människor att tänka framåt och utmana hur de gör saker idag. Inom samarbetet kommer Zlatan att testa, utmana och visa upp Samsungs produkter på ett nytänkande sätt. vision är att bryta barriärer med hjälp av teknik och få människor att göra saker som de aldrig tidigare trott varit möjliga. Zlatan Ibrahimović säger i ett pressmeddelande:

 

“För mig är teknik framtiden. Jag ser inga begränsningar för teknikutvecklingen på samma sätt som jag inte ser några begränsningar för mig själv. Både jag och Samsung utmanar hur saker görs och tillsammans kommer vi få möjligheten att inspirera människor till att tänka på framtiden och utmana sig själva.”

 

 

Eva Carrero, Corporate Marketing Director på Samsung i Norden säger vidare:

 

“Samsung älskar att utmana vad som är möjligt att göra med hjälp av teknik. Vi får ständigt frågan vad som blir nästa stora innovation. För oss finns det få personer som förkroppsligar ordet innovation som just Zlatan. Både på och utanför planen har han gjort saker som vi aldrig sett någon göra förut. Dessutom är han, precis som Samsung, van att få frågan ”Vad blir nästa grej?”. Vi är spända på att se vad som händer när innovatören Zlatan utmanar och använder vår teknik på helt nya sätt.”

 

 

Samarbetet mellan Zlatan Ibrahimović och Samsung Norden inleds under våren 2018 och fortsätter under flera år framöver. I dagarna lanseras även Samsungs nya Galaxy S9:

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL