62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Volvo Trucks lanserar ny reklamkampanj med musik av Rico Won och Hofmästarn


 

 

I början av juli gjorde den Göteborg-fostrade rapparen Rico Won återkomst med nya singeln “The Perfect Day”. Den nya låten var även ett samarbete med lastbilstillverkaren Volvo Trucks, för en kommande reklamkampanj. I samband med releasen sade Rico Won:

 

– Jag hade inte hört av Simon på säkert 4-5 år men när han ringde klickade vi direkt och jag gillade idén av att spela in något tillsammans för första gången, så musik & text skrevs klart och spelades in på bara någon veckas tid. Musiken som Simon hade producerat fick mig att vilja göra en hyllning till den perfekta sommardagen då solen skiner, livet leker, tiden flyger och allt känns allmänt gött. Lite som en svensk version på Ice Cubes gamla klassiker ”It Was a Good Day”, som förutom sommar och god stämning var inspirationskällan vi hade för låten.

 

 

Nu har kampanjen lanserats (en bränslesnål lastbil på den amerikanska marknaden) med hjälp av svenska rapparen Rico Won och producenten Hofmästarn som tillsammans har skrivit, producerat och spelat in låten ”The Perfect Day”. Kampanjen är producerad av reklambyrån Forsman & Bodenfors.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL