5f2d30fa05d9010e180815f2
Transparent Sound öppnar ljudgalleri på Nordiska Kompaniet i Göteborg


 

 

Endast ett halvår efter lanseringen av sina designhögtalare öppnar Transparent Sound en pop-up butik fram till den 26:e december på NK Göteborg.

 

Transparent Sound utforskar gränserna mellan vad som utgör ett inredningsobjekt och en teknikprodukt. Företaget har dessutom som vision att förändra elektronikbranschen och våra konsumtionsmönster i grunden.

 

– Mycket av dagens teknikprodukter tar mycket oönskad plats i människors hem. Vi vill istället skapa tidlösa produkter som smälter in och ger en fantastisk ljudupplevelse, och som dessutom kan uppgraderas med teknikens utveckling. Vi hoppas att många Göteborgare vill komma förbi butiken och uppleva våra högtalare, säger Per Brickstad, Creative Director.

 

 

Transparent Sound är ett svenskt ljudvarumärke som sedan starten har attraherat flera musikartister som Will.I.Am, Steve Angello och Robyn. Deras Transparent Speakers har vunnit flera priser och utmärkelser för sin innovativa design. I Sverige jobbar de med ett fåtal utvalda design- och audiobutiker såsom Nordiska Kompaniet, Nordiska Galleriet och Audio Concept. Internationellt där företaget haft sina största framgångar jobbar man med flera prestigefulla butiker såsom Mr Porter, Galeries Lafayette champs-élysées och Conran Shop.

 

Se produkter på hemsidan här.

 

Foto: Pressbild / Emil Fagander

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat
Det finns inga relaterade artiklar


NULL