61efdb68afd9906be20eda42
SMS Audio nya biometriska hörlurar optimerar träningspasset


Det första pulshöjande personliga ljudsystemet som kombinerar livsstil och teknisk innovation för en bästa träningsupplevelse.

 

En inbyggd optisk sensor som kontinuerligt mäter hjärtfrekvens under intensiv träning, avkoppling och varje ögonblick i däremellan – samtidigt som den dynamiskt avlägsnar störningar orsakade av kroppsrörelse och omgivande ljus.

 

Inga batterier eller laddning krävs: Eliminera behovet av att ladda hörlurarna med en 3,5 mm guldpläterad hörlurskontakt som driver de biometriska sensorerna så att användarna får frihet att träna när de vill.

 

Svett och vattenresistent: SMS Audio BioSport ™ In-Ear-hörlurar är IPX4 klassade för skydd mot svett och vattenresistens.

 

Synkronisera med RunKeeper: För att hjälpa att följa din puls, tempo, distans, höjd och kaloriförbrukning, är SMS Audio BioSport ™ In-Ear-hörlurar kompatibla med den populära tränings-appen RunKeeper, med ytterligare applikationsstöd planerade för framtiden. RunKeeper-stöd gör det möjligt för användarna att planera träningsrutiner och följa framsteg – få entusiaster att nå topprestanda.Publicerat:
RedaktionenNULL