I slutet av veckan lanseras Galaxy Z Flip5 och Galaxy Z Fold5, den femte generationen av Samsungs vikbara telefoner. De nya modellerna erbjuder användaren en en uppdaterad design och formfaktorer, inklusive nya gångjärnstekniken Flex Hinge.

– Vi har sett en positiv ökning på antalet förhandsbeställningar jämfört med föregående år. Med lanseringen av Galaxy Z Flip5, Z Fold5, Watch6-serierna och Tab S9-serierna kan vi på Samsung Electronics erbjuda det senaste och bästa inom varje produktkategori samtidigt som Galaxys ekosystem får en injektion. Vi strävar alltid mot att stärka kundupplevelsen genom att ta fram produkter som passar alla typer av individer och livsstilar, säger Anders Elmby, MX-Director på Samsung Electronics i Norden.

Galaxy Z Flip5 finns i flera färger inspirerade av naturen: Mint, Graphite, Cream och Lavender — samt en rad tillbehör inklusive Clear Gadget Case och Flip Suit Case. Galaxy Z Fold5 kommer i färgerna Icy Blue, Phantom Black och Cream — med nya tillbehör inklusive ett Slim S Pen Case. Vill du ha en skräddarsydd telefon så erbjuds flera andra exklusiva färger på samsung.com.

Galaxy Watch6 och Galaxy Watch6 Classic erbjuder sömn- och träningsanalyser samt flera andra hälsofunktioner. Därtill får användaren smartklockor med kraftfull prestanda och större skärmar som ska inspirera till en hälsosammare livsstil.

Galaxy Watch6 finns i två storlekar: 44 millimeter i Graphite och Silver, och 40 millimeter i Graphite och Gold. Galaxy Watch6 Classic finns i storlekarna 43 millimeter och 47 millimeter i Black och Silver.

Galaxy Tab S9-serien finns i tre modeller: Galaxy Tab S9 Ultra, S9 Plus och S9. Serien erbjuder en unik upplevelse tack vare dess Dynamic AMOLED 2X-skärmar, en IP68-klassificering och en inbyggd S-Pen. Galaxy Tab S9-serien finns i Beige samt Graphite[3] och finns i tre storlekar: 14,6 tum för Tab S9 Ultra, 12,4 tum för Tab S9 Plus och 11 tum för Tab S9[4].

Mer information om via samsung.com

65ba07add7a32f7b0a037f23