I slutet av förra veckan lanserade Squarespace sitt tredje designsamarbete under namnet “Squarespace Collection” tillsammans med den legendariske musikproducenten Rick Rubin. Squarespace erbjuder en designdriven plattform som hjälper entreprenörer att bygga varumärke och affärsverksamhet med olika lösningar för att designa hemsidor.

Rubin är som bekant medgrundare av ikoniska skivbolaget Def Jam Recordings och har samarbetat med Run DMC, LL Cool J, Beastie Boys till Jay-Z. Rubin är även aktuell med en podd i samma namn samt hans bästsäljande bok “The Creative Act”.

I samarbetet med Squarespace har Rick Rubin förenat sina kreativa initiativ och skapat ett forum vid namn tetragrammaton.com – en digital värld med kurerat material hämtat från intuition och hans intellekt.

Rubins hemsida bygger på den nya anpassade webbdesignen vid namn “Transmission”, som fungerar som en anpassningsbar biblioteksmall för kreatörer och entreprenörer som vill dela sina intressen med världen. Templaten är framtagen med Rubin och speglar hans egen kreativa process, framgår i ett utskick.

Mer information via squarespace.com