5ebe5f2072aaf323604db793
Rappare som älskar motorcyklar


 

 

När man tänker på stora rappare är det oftast flådiga bilar och dyr champagne som tankarna dras till. I deras musikvideos och i garagen står veteranbilarna och senaste lyxmodellen sida vid sida. Men en del av dem hyser en förkärlek till motorcykeln istället.

 

 

Wyclef Jean
Rapparen är känd som en del av The Fugees som gått vidare till att bli musikproducent, DJ, soloartist och skådespelare. Hans passion för motorcyklar visade sig starkast när han tillät sig fotograferas på Ducati iklädd endast ett par röda kalsonger.

 

 

Meek Mill
Rapparen från Philadelphia älskar dirt bikes och tydligen finns det gott om klubbar för dirtbikes i staden. Det är något speciellt med ljudet från en dirtbike, det är inte svårt att förstå varför han blivit kär i denna typ av fordon som inte faller strikt inom motorcykelklassen. Han har till och med publicerat videos när han och hans gäng glider nedför Phillys gator med quads och bikes.

 

 

 

Redman
Mew Jersey-rapparen har visat sin passion för motorcyklar med en musikvideo för några år sedan. I videon ser vi Redman trixa och rappa på motorcykeln. Han strular också med den! Videon och låten kom till i samband med filmen “Biker Boyz” så vi bjuds även på några scener från den.

 

)

 

 

50 Cent
Rapparen som klättrar upp från slummen har tjänat och förlorat miljoner under åren. En del av dessa pengar hamnade dock i ett vackert inköp: en knallblå motorcykel som han gärna tar på tur runt Los Angeles. Ofta brukar man se kändisar i olika fordon varje gång men 50 Cent trotsar traditionen och har fattat stort tycke för sin speciallackade motorcykel.

 

 

Funderar du på att köpa motorcykel?
Om du har läst hela artikeln och blivit sugen på att glida nedför motorvägarna i sommar, är det några saker vi vill påpeka. Det självklara är att få behörighet för att köra motorcykel. Det kräver att du tar några körlektioner, teori och uppkörning. Därefter är det viktigt att du har rätt skydd. MC-skydd kan du köpa hos XLMoto i flera varianter, att köra motorcykeln kräver en större investeringskostnad för att du ska vara säker och försäkrad på vägen.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL