62429f791c0bfc1aba6ef852
Quavo frontar Adidas Headphones nya modeller 

 

Idag, den 27 oktober, lanserar adidas och Zound Industries de senaste tillskotten till sin line-up av adidas Headphones: tre helt nya True Wireless-hörlurar som ska kunna ta din träning till nästa nivå och erbjuda maximal komfort under hela dagen.

 

I kampanjen för hörlurarna syns Grammy-nominerade rapparen Quavo, mest känd som frontman för trion Migos men även för att vara en kapabel basketspelare. Detta gör honom uppenbarligen till en bra representant för adidas Headphones, då de har skapats för alla som har en aktiv livsstil och en passion för kreativitet och sport. I en reklamfilm för lurarna får vi en glimt in i Quavos fullspäckade liv och ser hur adidas Z.N.E. 01 ANC kan ge honom en stunds lugn mitt i kaoset.

 

– Sport och musik har varit en livslång passion för mig, och adidas Headphones nya lurar är verkligen den perfekta mixen av de två världarna, säger Quavo i ett pressmeddelande. Det kändes fantastiskt att få vara en av de första att prova hörlurarna och jag fullkomligt älskar ljudkvaliteten, passformen och designen. Det är otroligt viktigt att ha rätt musik och rätt hörlurar för att prestera på topp, och jag uppskattar verkligen hur adidas Headphones kombinerar sport och musik i sitt DNA.

 

adidas Z.N.E. 01 ANC, är fullt utrustade, trådlösa och brusreducerande hörlurar som har utvecklats för att ge optimalt fokus. De säljs för 1 999 kr och är framtagna för att möta kraven från såväl hård träning som vardagens utmaningar.

 

adidas Z.N.E. 01, är de anpassningsbara, trådlösa hörlurarna. De säljs för 1 099 kr och har utvecklats för att passa en lite mindre plånbok samtidigt som de klarar alla aspekter av vardagen, oavsett om de används på stan, gymmet eller någonstans däremellan.

 

adidas FWD-02 SPORT, är de trådlösa hörlurarna som optimerats för löpare. De säljs för 1 799 kr och är utvecklade för att ta löpträningen till nästa nivå med hjälp av en otrolig ljudkvalitet och ett flertal funktioner.

 

Produkterna går att köpa via www.adidasheadphones.com.

 

Se filmen samt bilder nedan!

 

 

 

 

 

 

Foto: adidas

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL