OBH Nordica lanserar nya kaffebryggaren Grind Aroma


 

 

För den som älskar sitt morgonkaffe är en kvalitativ kaffebryggaren ett måste. Kingsize har testat OBH Nordicas Grind Aroma som kan användas som både vanlig kaffebryggare, eller med den inbyggda koniska kvarnen brygga kaffe på färskmalda bönor. Extra bra blir det eftersom funktionen med att brygga på färska kaffebönor ger möjligheten att välja om bönorna ska korn-, mellan- eller finmalas. Dessutom kan kaffets intensitet kan justeras från milt till medium eller starkt, allt efter eget smak och tycke.

 

Rent estetiskt så passar den diskreta designen väl in i det moderna köket, där många smidiga funktioner också förenklar vardagslivet. Med den digitala LCD-displayen och 24 timmars timer går det att ha kaffet färdigt direkt på morgonen den tiden du önskar.

 

Allt som allt får vi skriva under på beskrivningen av en mångsidig och mycket lätthanterlig bryggare. Kaffebryggaren har avtagbar filterhållare, bönbehållare och ytterkvarn samt ett integrerat avkalkningssystem och en anti-droppfunktion. Dessutom en timerfunktion med en automatisk avstängning efter 30 minuter.

 

Mer info om Grind Aroma finns på obhnordica.se

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL