Under många år har svenska JAYS varit i framkant vad gäller utvecklingen av hörlurar. Kingsize har haft förmånen att testa flera olika produkter genom årens lopp. När vi nyligen fick möjlighet att testa den nya modellen “t-Six True Wireless”, så var det med “löftet” om att den är skapad med användaren i första rummet och att lurarna ska vara komfortabla att använda under en längre period. Efter några dagars test så infrias sannerligen förväntningarna på dessa nya lurar.

En av fördelarna är den så kallade “tip-less” designen så att användaren ska kunna ha en bekväm upplevelse udner hela dagen. Lägg till detta den ergonomiska designen som bidrar till helhetsupplevelsen.

Den kanske viktigaste aspekten är ändå batteritiden och hur lång tid det tar att ladda upp lurarna. Här får vi en produkt som erbjuder hela 30 timmars speltid – och endast 1,5 timmes uppladdning med sladd.

En annan stor fördel är “environmental noise cancelling”, när du befinner sig i miljöer med andra människor som kan störa. Vi som lyssnar på musik och podcasts, eller även jobbmöten på mobilen ute på stan, får hörlurar som erbjuder möjligheten att stänga ute distraktioner på ett bra sätt. I produktbeskrivningen läser vi följande:

“Optimized for all day use and more, the t-Six offers low power consumption to support your listening experience when needing it most.”

Efter några dagar av testande får vi skriva under på att lurarna motsvarar förväntningarna med råge. Väl värt ett inköp skulle vi säga.

JAYS “t-Six True Wireless” finns tillgängliga att förbeställa och finns tillgängliga i april månad via Jays hemsida.

65546e0a53c940223e0b0eb4