Gör en insats som Nanny – utmärkt för dig som har en tidskrävande hobby


 

Allt fler familjer efterfrågar hjälp av en nanny, det beskriver barnvaktsföretaget myNanny. Att ta hjälp av en nanny frigör tid för föräldrarna och skapar en sysselsättning för den som anlitas som nanny.

 

Coronavirusets spridning i Sverige har fått stora effekter på det svenska utbildningssystemet. Riksdagen har beslutat om en lag som ger regeringen, med kort varsel, mandat att stänga förskolor och skolor om så krävs. En del förskolor och skolor har dock redan stängt på eget bevåg. Många föräldrar vill också ha sina barn hemma från förskolan och väljer då att höra av sig till företag som myNanny.

 

Förbättra vardagen med en nanny

Det är underbart att vara förälder. Men många föräldrar känner att det kan vara svårt att, vid varje givet tillfälle, vara en så närvarande förälder som man skulle kunna vilja. Ett sätt att få vardagen, med alla dess bestyr, att gå ihop är att ta hjälp av en nanny. Det innebär att du frigör tid för att göra annat som du inte brukar hinna med, exempelvis träna, gå på en after work, umgås med gamla vänner eller arbeta övertid på jobbet för att kunna bli befordrad.

 

Professionell och trygg barnvakt

Den som hör av sig till myNanny kan vara säker på att den får en kompetent, erfaren och omsorgsfull nanny. Företaget har sedan länge profilerat sig genom att ha marknadens kanske mest noggranna och omfattande bakgrundskontroll av de som vill arbeta på företaget. Vid sidan av att företaget kontrollerar utdraget ur belastningsregistret, så kontrollerar de alla processer som personen kan ha förekommit vid i en domstol, för att säkerställa att det är en lämplig person. Innan beslut om anställning tas måste personen genomgå flera tester och utbildningar i bland annat omsorg, hjärt- och lungräddning och pedagogik.

 

Flexibelt upplägg

Ibland förekommer uppfattningen om att en nanny innebär att man får barnpassning på heltid. Så behöver det inte vara. Det förekommer att familjer väljer att anlita en nanny för heltid, men vanligast är att man tar hjälp några timmar i veckan. myNanny skräddarsyr upplägget efter din familjs behov och önskemål och kan erbjuda barnvakt i den utsträckning som efterfrågas. myNanny hjälper över 5000 familjer årligen och är vana att jobba med olika upplägg. Oavsett hur gammalt ditt barn är eller vilka behov den har, så kan myNanny se till att matcha ihop med en lämplig barnvakt på företaget. Läs mer om hur ni kan lägga upp tjänsten.

 

Lön, pension och skatt – bara fördelar med att anställa en nanny vitt!

Sedan RUT-avdraget infördes, som är ett skatteavdrag för hushållsnära tjänster, så kan du få skatteavdrag på belopp upp till 50 000 kronor per år om du tar hjälp av en barnflicka. Det gör att myNanny kan hålla nere priserna på sina tjänster – samtidigt som de erbjuder de som arbetar som barnvakt på företaget trygga anställningar med bra löner och där sociala avgifter betalas in. Dessutom är barnvakten försäkrad och myNanny betalar in pension för den anställde. En annan aktör som erbjuder barnvakter är Nannypoppins, här finns mer information om dem.

 

 

Foto: Andrea Piacquadio/Pexels

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL