5f2d30fa05d9010e180815f2
Följ Zlatan under en dag i Los Angeles i ny Samsung-reklamfilm


 

 

Zlatan Ibrahimovic inledde förra året ett samarbete med Samsung – ikväll är det världspremiär för Samsungs nya reklamfilm för “Galaxy Note9” med Zlatan. Tittarna får i reklamfilmen följa affärsmannen Zlatan, där han visar sin drivkraft som professionell affärsman som tar hjälp av tekniken i sitt dagliga arbete. Filmen inspelad i Los Angeles under augusti och visas för första gången ikväll kl. 21.17 på TV4. Karl-Oskar Tjernström, Marknadsdirektör på Samsung Norden säger i ett pressmeddelande:

 

“Under arbetet med vår förra film med Zlatan i våras lärde vi känna en sida av honom som vi ville visa mer av. Han är en oerhört professionell person att jobba med, både framför och bakom kameran. Han vet vad han vill, och är oerhört engagerad, i allt han gör. Den Zlatan vi lärt känna personifierar verkligen det vi ser hos vår målgrupp.”

 

 

Samsung vill i samarbetet med Zlatan stärka sin position som ett företag som står för meningsfull innovation, nyskapande produkter och tjänster som kan förenkla människors liv, i alla situationer. Zlatan själv kommenterar filmen och det fortgående samarbetet:

 

“Jag är väldigt intresserad av teknologi, jag gillar nya gadgets. Jag följer med och håller mig uppdaterad.”

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL