Creative lanserar nya hörlurarna Trio LS i Aurvana-serien


 

 

Creative Technology lanserar på sensommaren nya hörlurarna Creative Aurvana Trio LS – det senaste tillskottet i den populära hörlursserien Aurvana. Det är en högkvalitativ öronsnäcka med ny och effektiv design som ger kristallklart ljud med tydligare diskant och djupare bas jämfört med andra analoga hörlurar. Produkten beskrivs vidare i ett pressutskick:

 

“Creative Aurvana Trio LS är utrustade med Liquid Silicone Rubber-teknik, en innovativ designfunktion som frångår den traditionella limningsprocessen för de flesta andra hörlurar och på så sätt eliminerar många vanliga prestandaproblem. Den ger ett mer enhetligt och konsekvent flöde genom hela elementet, minskar diskrepanser och förbättrar hela ljudkvaliteten.”

 

 

Trio LS har även sågtandade mantelkablar som minskar mikrofonljuden till ett minimum och den inbyggda mikrofonen och fjärrkontrollen gör det lätt att svara på samtal och kontrollera musiken med ett enkelt knapptryck. Allt som allt är det kompakta och lätta hörlurar att bära i en smidig påse med magnetiska öronsnäckor för att slippa sladdtrassel.

 

 

Creative Aurvana Trio LS är tillgängliga via Nordic.creative.com. Mer info via www.creative.com/triols

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL