Cheapo och Salong Betong släpper limiterad klock- och solglasögonkollektion


Nu till sommaren släpper klock- och accessoarmärket Cheapo sitt första samarbete tillsammans med tatueringsstudion Salong Betong.

 

Samarbetet har resulterat i en limiterad kollektion bestående av en klocka och ett par solglasögon inspirerade av Salong Betongs estetik och värderingar. Kollektionen går i helsvart med vita detaljer där klockan pryds med Salong Betongs logo på en mörk metallicurtavla och solglasögonen har den på skalmen. Kampanjen för kollektion frontas av artisten Näääk, en nära vän till Salong Betong.

 

Cheapo är ett klock- och accessoarvarumärke grundat i Stockholm med rötter i skate- och streetkulturen. Ett stark socialt ställningstagande och alla människors lika värde är fundamentala delar av Cheapos DNA. Varumärket väckte stor uppmärksamhet och fick stor uppskattning i streetvärlden när de placerade en annons i en fransk tidning som endast innehöll texten ”Om du inte tycker homosexuella, människor av olika hudfärg eller kvinnor gör oss en tjänst. Köp inte våra produkter.”

 

Kollektionen kommer gå att köpa på alla Salong Betongs studios samt både på deras och Cheapos respektive webshoppar; www.salongbetong.com och www.cheapo.se. Solglasögonen, 299 SEK, finns tillgängliga från den 29 juni och klockorna, 599 SEK, från början av juli.

 

Cheapo x Salong Betong solglasögon

 

Cheapo x Salong Betong klocka
Cheapo x Salong Betong 3Publicerat:
RedaktionenNULL