STORT GRATTIS till de tre vinnarna som får ta med sig en vän på galapremiären av “Straight Outta Compton” :

– Jonas
– Ebba
– Malayka

Information om VIP-biljetter + kläder har skickats till via meddelande till vinnarnas personliga Facebook-konton.

Ni som inte vann misströsta inte allt för hårt för på fredag kommer ny chans att vinna biobiljetter till filmen som går upp på bio 11/9.

– – – – – – –

Den biografiska filmen om hiphop-pionjärerna N.W.A. har under en längre tid skapat rubriker runt om i världen, inte minst bland Kingsize-läsare som visat stort intresse under flera månaders tid. Under premiärhelgen i USA för två veckor sedan slog filmen publikrekord med biljettintäkter på över 60,2 miljoner dollar, enligt Variety. Filmen placerar sig som den femte största premiären i augusti månad genom tiderna, samt den mest framgångsrika premiären i augusti någonsin för en så kallad “R-rated” film. Filmen slår en rad andra uppmärksammade musikfilmer som exempelvis “Walk The Line” ($22.3 miljoner) och “8 Mile”($51.2 miljoner).

Nu kommer filmen som gestaltar karriären för en av hiphopvärldens mest betydelsefulla grupper, med Dr. Dre, Ice Cube, Eazy-E, DJ Yella och MC Ren, till Sverige!

Filmen har Sverigepremiär 11:e september. Biljetter här!

TÄVLING

Nu kan Kingsize i samarbete med UIP erbjuda våra läsare en chans att se “Straight Outta Compton” – först av alla på bio i Sverige!

Vinn 2 st VIP-biljetter till galapremiären av “Straight Outta Compton” torsdagen den 3:e september + kläder från Caliroots! Efter filmen är vinnarna också välkomna på vår efterfest om du är över 18 år. Vinnarna presenteras tisdag 1:a september och priset inkluderar inte resa och logi.

Följ 4 enkla steg för att delta:

1. Gilla posten i Facebook-gruppen samt denna nyhet på Kingsizemagazine.se

2. Ange vilken N.W.A.-låt som är din favorit, genom att kommentera med ditt Facebook-konto i kommentarsfältet nedan på denna nyhet.

3. Ange även vilket plagg från bilden nedan du helst vill vinna, i kommentarsfältet nedan.

4. Tagga din Facebook-vän som du vill ha med på premiären 3:e september, i kommentarsfältet nedan.

 Se Caliroots style-guide inför “Straight Outta Compton”-premiären på www.caliroots.com

straight-cali-S
65546e0a53c940223e0b0eb4