Avslutad – Vinn Viaplay Pay Per View till supermatchen!


 

Natten mellan lördag och söndag är det dags för superfighten Floyd mot McGregor på T-Mobile Arena i Las Vegas.

 

Matchen sänds exklusivt på Viaplay Pay Per View (499kr) med start 03.00 natten mot söndag och nu kan vi tävla ut gratis biljett till matchen!

 

Maila in svaret på frågan till info@kingsizemagazine.se, skriv Mayweather vs McGregor i ämnesraden. Svaret vill vi ha senast torsdag den 24/8 kl 12.00. Vinnaren kontaktas per mail.

 

Hur många ronder är matchen och om du fick välja två kändisar som du skulle vilja se i en boxningsmatch mellan varandra, vilka skulle du välja?

 

Bakgrund om fighten:

 

När Conor McGregor var med i Talkshowen Conan år 2015 med komikern Conan O’Brien fick UFC-stjärnan frågan vem som skulle vinna om han gick upp i ringen mot Floyd Mayweather. Den kaxige irländaren svarade naturligtvis att han skulle vinna.
–Vem skulle inte vilja dansa runt ringen för 180 miljoner dollar? frågade sig MMA-stjärnan som fortsatte med att konstatera att han skulle tacka ja om han fick frågan, medveten om att boxaren inte skulle tacka ja till en MMA-match.
– Det finns ingen riktig match kvar för Floyd (Mayweather) inom boxning efter matchen mot Manny (Pacquiao), det finns inga killar kvar. Om du vill ha en match som genererar intresse måste det vara en match mellan olika stilar. Jag har sagt det förr, jag tror inte att boxning är den stil som kan slå Floyd. Men med det sagt så finns det många, många stilar inom kampsport som kan slå honom. Skulle vi mötas skulle jag demontera honom också.

 Publicerat:
RedaktionenNULL