Redan den 4:e november kommer r&b-stjärnan till huvudstaden för ett exklusivt showcase - nu ger Warner Music och Kingsize just dig chansen att träffa sångaren aktuell med albumet "Chapter V".

Som en av R&B-genrens absoluta fanbärare har Trey Songz fullständigt dominerat vår värld de senaste åren. Från debutsingeln ”Gotta Make It” till senaste hiten ”Simply Amazing” har Trey Songz varit vårt soundtrack till brustna hjärtan och lagade diton. Han har seglat rakt upp till samma ikonstatus som R Kelly, Usher och Drake.

TÄVLING

Warner Music i samarbete med Kingsize Magazine ger nu ett par av våra läsare chansen att träffa Trey Songz personligen + entré till hans exklusiva spelning på Café Opera den 4:e november. (Obs! Det går inte att köpa biljetter till denna spelning. Endast inbjudan.)

SISTA CHANSEN ATT DELTA I UTLOTTNINGEN!

För att få chansen till en “meet & greet” med Trey Songz – där du + en vän får träffa r&b-stjärnan – svara på en enkel fråga och maila ditt svar till oss:

* Vad är titeln på Trey Songz senaste album?

– Skicka ett mail med ditt svar till info@kingsizemagazine.se där du anger “Trey Songz” i ämnesraden + bifoga ditt namn, ålder, och mobiltelefonnummer.

OBS! Åldergräns 20 år. Två vinnare kommer att dras den söndag 28:e oktober, som får ta med sig varsin vän på träffen/spelningen.

För dig som inte kan får möjlighet att se Trey Songz på det exklusiva showcaset 4:e november får du ge dig till tåls i två månader innan när sångaren besöker Sverige 4:e januari 2013.

Med ”Chapter V” som kom i augusti har han än en gång visat vem som är denna generations absolut bästa manliga soulsångare. Med starka melodier, häftig ljudbild och rytmer som får alla att röra på sig. Det är musik för både dansgolv och sovrum. Tillsammans med P Diddy, Lil Wayne, Rick Ross, Young Jeezy och en drös andra har han fixat sig ett mästerverk inom r’n’b-genren som känns tidlös. När ”Chapter V” släpptes i USA dök den direkt upp på Billboard-listans första plats. Det vittnar en hel del om vilken position han faktiskt är i.

I höst beger sig Trey Songz ut på en lång turné. Hela världen kommer att läggas under fötterna i ”Chapter V World Tour” och Sverige kommer få sin beskärda och önskvärda del; den 4 januari äntrar Trey Songz scenen på Annexet i Stockholm. Trycket lär vara extremt stort så häng på låset. Om det är något vi önskar av ett nytt år så är det en god start. Ser ut som det är precis vad vi får.

Biljetter Trey Songz Annexet i Stockholm 4:e januari:

Stockholm: Biljetterna kostar 395 kr och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud. Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00.