wiley-S
AVSLUTAD – Vinn konsertbiljetter till Wiley’s spelning i Malmö eller Stockholm


48 Hours Of Grime – tävling #2!

 

 

Nästa vecka smäller är det dags för en rejäl dos grime då Stockholm för besök av Kano den 28:e april och ett par dagar senare landar Wiley i hvudstaden på Valborgsmässoafton! Kingsize i samarbete med Luger kan nu lotta ut konsertbiljetter i en tvåstegsraket till båda spelningarna – 48 hours of grime helt enkelt!

 

 

Efter den första “rafflen”/tävlingen till Kano 28:e april följer nu utlottning av biljetter till Wiley-spelningen den 30:e april Slakthuset i Stockholm + i Malmö 27:e april. Obs! Ange i ditt tävlingssvar vilken stad du vill gå i.

 

“En av grime-scenens mest profilerade artister kommer till våra breddgrader i vår. Wiley benämns Wiley Kat, Eskiboy eller bara Godfather of Grime och är född Richard Kylea Cowie”

 

I slutet av april kommer Wiley till Malmö, Köpenhamn, Göteborg och Stockholm i sällskap med DJ Slimzee. Biljetter via Luger.se

 

 

 

 

Följ två enkla steg för att vinna biljetter till Wiley live på Babel i Malmö 27:e april och Slakthuset 30:e april:

 

1. Tagga den du vill gå med på spelningen i kommentarsfältet på Facebook-nyheten nedan eller Instagram-posten för tävlingen via @kingsizemag

2. Skicka in ditt svar till på nedanstående enkla fråga till info@kingsizemagazine.se och skriv “Wiley” i ämnesraden. Obs! Ange i ditt tävlingssvar vilken stad  (Malmö eller Stockholm) du vill gå i.

 

Fråga: Vilken brittisk stad är Wiley (och Kano) från?

 

 

 

Vinnaren till Wiley-spelningen utses fredag 22:a april kl. 16.00 och meddelas via DM/meddelande samt email.

 

 

Utlottningen till Kano’s spelning den 28/4 finns här!

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL