Hiphop-ikonerna Wu-Tang Clan och Nas tar den gemensamma turnén “N.Y. State of Mind Tour” till Europa och Sverige på försommaren!

Efter att Wu-Tang Clan och Nas firat stora framgångar med “NY State Of Mind Tour” i Nordamerika är det nu dags för den globala turnén till våren och sommaren. Konsertarrangören Live Nation står bakom hela 32 datum i Nya Zeeland, Australien, Nordamerika och Europa.

Wu-Tang Clan och Nas uppträder live fredag den 2 juni 2023Avicii Arena i Stockholm.

Biljetter via LiveNation.se

TÄVLING

Stort grattis till vinnaren: Matilda Johansson

Nu kan Kingsize Magazine och konsertarrangören Live Nation Sweden tävla ut konsertbiljetter till en vinnare som får ta med sig tre (3) vänner till spelningen fredag 2 juni 2023 på Avicii Arena i Stockholm. En vinnare kommer att utses torsdag 25 maj och kontaktas via email.

FÖLJ NÅGRA ENKLA STEG FÖR ATT DELTA:

  1. Gilla inlägget + tagga tre (3) goda vänner som du vill ta med dig på “NY State Of Mind Tour” i Stockholm, i kommentarsfältet på tävlingsinlägg via Instagram och/eller Facebook.
  2. Registrera dig för Kingsize Magazines nyhetsbrev (är du registrerad så skippa detta steget)
  3. Besvara en enkel tävlingsfråga och e-maila ditt svar till info@kingsizemagazine.se. Skriv “Nas Wu” i ämnesraden.

FRÅGA: Vilken stadsdel i New York City representerar Nas?

Maila ditt svar på frågan till info@kingsizemagazine.se och skriv “Nas Wu” i ämnesraden. Kingsize Magazine utser en (1) vinnare den 25 maj. Observera att resa och logi ej ingår i vinsten.

OBS: Samtliga steg bör genomföras för att delta i tävling.