Avslutad – Vinn konsertbiljetter till Atmosphere’s Stockholm-spelning på söndag


 

 

Grattis Thomas som vunnit!

 

 

– – – – –

 

 

Atmosphere, som består av rapparen och frontfiguren Slug och producenten Ant, har levererat album som God Loves Ugly, Headshots Se7en, You Can’t Imagine How Much Fun We’re Having och When Life Gives You Lemons, You Paint That Shit Gold, för att nämna några,  och gjort hyllade livespelningar i den konstellationen i två decennier.

 

Nu återvänder Slug och Ant äntligen till Skandinavien med exklusiva klubbspelningar i Köpenhamn, Oslo och Stockholm.

 

16/10 – Köpenhamn, Pumpehuset
17/10 – Oslo, Parkteatret
18/10 – Stockholm, Debaser Medis

 

 

TÄVLING

 

 

Följ tre (3 st) enkla steg för att vinna biljetter till Atmosphere-spelningen i Stockholm 18:e oktober!

 

1. Gilla/like nyheten + tagga den Facebook-vän du vill ta med dig på giget, i kommentarsfältet nedan via ditt Facebook-konto, på denna nyhet på Kingsizemagazine.se nedan , INTE i Facebook-gruppen.

2. Ange din favoritlåt eller favoritskiva av Atmosphere i kommentarsfältet nedan via ditt Facebook-konto, på denna nyhet på Kingsizemagazine.se nedan , INTE i Facebook-gruppen.

3. Maila in svaret på tävlingsfrågan nedan till info@kingsizemagazine.se och skriv “Atmosphere Stockholm” i ämnesraden. Glöm inte att bifoga ditt för- och efternamn, ålder, telefonnummer samt postadress.

 

 

Fråga: Kollektivet Rhymesayers och Atmosphere 20-årsjubilerar under 2015 och firar detta stort med en konsert 4:e december i sin hemstad. Vilken är staden i fråga?

 

 

OBS! Dessa tre steg måste genomföras för att delta. Resor eller andra kostnader inkluderas inte i vinsten. Vinnaren presenteras på fredag 16:e oktober klockan 15:00! Lycka till!Publicerat:
RedaktionenNULL