khalid-free-spirit-S
Avslutad – Vinn biobiljetter till exklusiv biovisning av kortfilmen “Khalid: Free Spirit”


Nästa vecka släpper r&b-sångaren nytt album.

 

 

R&B-stjärnan Khalid firar sitt nya album med ett specialevent på biografer över hela världen den 3:e april. Under kvällen får alla fans en exklusiv förhandslyssning av “Free Spirit” och även se Khalids egna kortfilm med samma namn.

 

“Free Spirit” är en kortfilm som är skapad av Khalid och den hyllade musikvideo-regissören Emil Nava. Filmen är en kreativ parallell till Khalids nya album, för att fördjupat kunna berätta om skönheten och smärtan i Khalids uppväxt. Filmen bygger på Khalids texter och blir som en visuell följeslagare till albumet. Khalid har även gjort ett speciellt intro som riktar sig direkt till alla fans i biosalongerna.

 

 

Biovisnnig av “Khalid: Free Spirit” – onsdag 3:e april

 

I samarbete med Sony Music Sweden har Kingsize sex biljetter per stad att tävla ut. Vi kommer utse tre vinnare per stad och som får ta med varsin kompis.

 

Bio Rio – Stockholm (18:00)

 

Bio Roy – Göteborg (18:15)

 

Spegeln – Malmö (20:45)

 

 

TÄVLING

 

Vinn biljetter för dig och en vän till visningen av “Khalid: Free Spirit”. Vi kommer utse tre vinnare per stad och som får ta med varsin kompis. Vinnare utses per email måndag 1:a april

 

 

FÖLJ TVÅ ENKLA STEG:

 

1.Registrera dig för Kingsize Magazines nyhetsbrev via Kingsizemag.se/nyhetsbrev

 

2. Skicka ett mail till info@kingsizemagazine.se där du besvarar nedanstående fråga + inkluderar för- och efternamn. Ange även i vilken stad (Stockholm, Göteborg eller Malmö) du vill se kortfilmen.

 

Fråga: Vilken stad i Texas är Khalid från?

 

 

Totalt nio vinnare utses måndag 1:a april.

 

 

 

 

Kolla även in nysläppta låten “Self”, producerad av Hit-Boy:

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL