Nu har du chansen att bjuda med dig tre kompisar på årets fetast kryssning och se uppträdanden med Labyrint, Stor, Dani M, Carlito samt DJ-set från The Salazar Brothers!

Nygamla etiketten Redline Recordings skördar just nu framgångar med sin Röd November-kampanj där de släpper fyra singlar från fyra artister fyra fredagar i rad. Carlito, Stor och Dani M har redan släppt sina singlar och den här veckan är det dags för Labyrints frontman Aki att släppa sin solo-singel.

Den 28:e december följer Redline Recordings upp Röd November-succén och arrangerar i samarbete med Universal och Viking Line en gemensam kryssning under namnet Red Line. Redline kommer att stå för all underhållning på båten i form av uppträdanden från Labyrint, Stor, Dani M och Carlito samt DJ-set från The Salazar Brothers, Safari Sound och Tony Zoulias. I samband med kryssningen hålls också release-festen för Dani Ms första EP “En sån som mig” som släpps samma dag.

Artister:
Carlito – Vann “Årets Hiphop” vid P3 Guld 2011 för sitt första mixtape “Guldburen”. Juryns motivering var “en politisk röst med patos och sväng som vågar tala ut om dagens Sverige”. Släpper sitt debutalbum inom kort.

Stor – Tungviktaren som vann “Årets Hiphop” 2010 vid P3 Guld då han dök upp mer eller mindre från ingenstans och slog knockout på den svenska kritikerkåren med sitt mixtape “Nya Skolans Ledare”. Sedan dess har hiphop-Sverige väntat otåligt på hans debut “Shere Khan” som nu äntligen närmar sig.

Dani M – Som ett av de hetaste nya namnen på den svenska scenen har Dani M på rekordtid blivit en stjärna under mediaetablissemangets radar. Sedan han lyftes fram av Labyrint för drygt ett år sen har den unge sångaren/rapparen staplat Youtube-hitsen på hög och är nu redo att börja släppa material i eget namn.

Labyrint – Sveriges just nu absolut hetaste hiphop-grupp med mer än 10 miljoner views på Youtube och som stadigt ligger högt på Spotifys lista över mest spelade artister trots att deras album släpptes för ett år sedan.

The Salazar Brothers – Bröderna som driver skivetiketten Redline under Universal Music. Salla, Chepe och Masse har funnits på den svenska hiphopscenen sen dess början. Salla och Chepe var med och startade den med sin grupp The Latin Kings. Masse belönades i år med en Grammis för “Årets Producent”. Salla och Masse sköter större delen av DJ-underhållningen före och mellan artisternas uppträdanden.

Nu har du chansen att vinna resan och en hytt för 4 personer, svara bara på frågan, maila in ditt svar till info@kingsizemagazine.se. Glöm inte ditt fullständiga namn och adress.

Labyrint tog grand slam på Kingsizegalan 2012, hur många och i vilka kategorier vann de pris?

OBS: 20 års åldersgräns för samtliga resenärer

Mer info och biljetter finner du HÄR