5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
carmack-livet-LS
Avslutad – Vinn biljetter till Mr Carmack (US) + Livet På Faktura live i Stockholm 11:e februari


 

 

Den amerikanske producenten/DJ-profilen Mr Carmack (Mad Decent/Team Supreme/Soulection) kommer till Stockholm och Debaser Strand den 11:e februari. Förband är duon Livet På Faktura bestående av Gonza-Ra och Arvid Lundquist aktuella med EP-release från i november.

 

Biljetter här!

 

“Med angelägna, musikaliska föräldrar som alltid varit ett stort stöd, är det verkligen ingen överraskning att han kan kombinera så många olika musikaliska stilar och få det att låta som en. Med en bakgrund som pianist och trummis med en känsla för hip-hop, stor passion till house-musik och med en förkärlek till tunga beats, har Mr. Carmack verkligen ristat en unik stil i den elektroniska musikens ekosystem.

Mr. Carmack gillar inte att stoltsera med sina prestationer eller att klappa sig själv på axeln, men om du går till en medveten dansklubb vart som helst i världen, kommer du antagligen att höra både en och två Carmack-produktioner utan att ens vara medveten om det. På det viset är han lite försluten. Med stöd från globala trendskapare som RL Grime, Kaytranada, Djemba Djemba, Okayplayer och BBC Radio 1, har Mr Carmack bara börjat visa oss vad han är kapabel till – där han alltid lämnar sin publik i tålmodig väntan på hans nästa musikaliska drag.”

 

 

 

TÄVLING

 

Vinn biljetter till Mr Carmack + Livet På Faktura . Vi drar två vinnare imorgon tisdag som får ta med sig varsin vän på spelningen torsdag 11:e februari.

 

 

Följ två enkla steg för att vinna biljetter:

 

1. Tagga den du vill gå med på spelningen i kommentarsfältet på Facebook-nyheten nedan eller Instagram-posten för tävlingen via @kingsizemag

2. Skicka in ditt svar till på nedanstående fråga till info@kingsizemagazine.se och skriv “Mr Carmack” i ämnesraden.

 

Fråga: Mr Carmack är född i San Fransisco men är baserad i en annan stad på västkusten, vilken?

 

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat
Det finns inga relaterade artiklar


NULL