the-underachievers-LS
Avslutad – Vinn biljetter till Flatbush Zombies + The Underachievers spelning i Stockholm 9:e mars


 

 

De New York-baserade grupperna Flatbush Zombies och The Underachievers har under de senaste åren klivit fram som några av hiphopscenens mest intressanta namn. Nu kommer de två till Europa för den gemensamma Europa-turnén “Electric Koolade Experience” under kollektivnamnet “Clockwork Indigo”.

 

 

Nu på måndag 9:e mars kommer Flatbush Zombies och The Underachievers till Stockholm:

9/3 – Stockholm, Debaser Strand (Biljetter)

 

 

 

 

TÄVLING

 

Nu kan Kingsize i samarbete med Bad Taste Events tävla ut biljetter till spelningen. Två stycken vinnare kommer att utses måndag 9/3 kl 09.00, som får ta med sig varsin vän på spelningen.

 

 

 

Följ två enkla steg för att vinna biljetter:

 

1. Kommentera nyheten via ditt Facebook-konto och ange din favoritlåt av Flatbush Zombies och/eller The Underachievers på denna nyhet på Kingsizemagazine.se nedan , INTE i Facebook-gruppen.
2. Maila in svaret på tävlingsfrågan nedan till info@kingsizemagazine.se och skriv “Flatbush Zombies Stockholm” i ämnesraden. Glöm inte att bifoga ditt för- och efternamn, ålder och mobiltelefonnummer.

 

 

Fråga: Vad är titeln på Flatbush Zombies mixtape från 2013?

 

 

 

Maila in svaret på tävlingsfrågan nedan till info@kingsizemagazine.se och skriv “Flatbush Zombies Stockholm” i ämnesraden. Glöm inte att bifoga ditt för- och efternamn, telefonnummer och postadress.

 

 

 

 

 

Övriga Skandinavien-spelningar:

 

7/3 – Helsingfors, Ääniwalli (Biljetter)

10/3 – Oslo, John Dee

12/3 – Köpenhamn, Vega (Biljetter)Publicerat:
RedaktionenNULL